Rólunk

Társaságunk 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy tevékenysége során ötvözze a szakmai professzionalizmust a hatékonysággal a piaci körülmények és  a gazdasági események változásainak figyelembevételével. Tevékenységünk során igyekszünk maximálisan és hatékonyan kielégíteni megrendelőink és partnereink igényeit, próbáljuk hosszútávra tervezni üzleti kapcsolatainkat és működési területünkön maradandó értéket alkotni.

Érték

Egyedi kulturális hozzáállásunkkal tartós eredményt biztosítunk ügyfeleinknek figyelembe véve azok specifikus helyzetét és tevékenységét. Minden pillanatban az igazi megoldást és az igazi lehetőségeket kínáljuk partnereinknek, ügyfeleinknek és a társadalomnak ahol munkánkat végezzük. Ügyfeleinket és tevékenységeiket úgy kezeljük, mint sajátunkat. Üzleti partnerként viselkedünk és nem okoskodó tanácsadóként, inkább azon dolgozunk, hogy a valóság talaján maradjunk és elképzeléseinket egyeztetve segítsünk ügyfeleinknek elérni céljait. Ennek köszönhetően, ügyfeleink tudják, hogy együtt dolgozunk a közös siker elérése érdekében.

Csapatmunka

Az NRG csapatát elsősorban az eredmény és a jó kapcsolat motiválja. Munkánk legfőbb ismérve a csapatmunka és a bizalom megteremtése. A földön járunk és ezt ügyfeleink értékelik. Őszintén dolgozunk azon, hogy ügyfeleink valódi eredményeket érjenek el – végtelen energiánkkal megfertőzve csapatként lépünk fel. A kihívásokkal közösen vesszük fel a harcot, kreativitásunkat nem féltjük megosztani és keményen dolgozunk. Magunkkal ritkán vagyunk elégedettek. Élvezzük amit csinálunk és a sikerekben szeretünk együtt örülni ügyfeleinkkel.

Az NRG belső értékei és üzleti kultúrája teszi különlegessé:

Eredmény - eredményorientáltság és teljes együttélés ügyfeleinkkel

Minőség - munkánkat a legmagasabb színvonalon, szakmai elhivatottsággal és erkölcsi elvárások szerint végezzük

Őszinteség - maximális szellemi őszinteség, egyértelmű és egyenes kommunikáció

Gyakorlatiasság – elvégezzük munkánkat és segítjük ügyfeleinket a döntéshozatalban

Csapat – csapatszellem és magatartás, kölcsönös bizalom és támogatás

Hangulat – kiváló szolgáltatást nyújtunk és mosolygunk

Szociális és társadalmi munka

Napjainkban közel egy milliárd ember alultáplált. Több mint egy milliárd ember nem jut hozzá a tiszta vízhez és a Földön élő gyermekek 10%-a nem részesül alapoktatásban. Mindez, a munkánk mellett, további kihívásokat gördít elénk és gyermekeink elé. Az NRG tevékenysége során igyekszik újragondolni a globális, helyi és regionális társadalmi kérdéseket – részt venni a régió társadalmi helyzetének javításában és fellendítésében.